• Дизайнерска диадема перли и кристали Bright Queen

Дизайнерска ръчно изработена диадема за коса с перли- Bright Queen

Модела е изключително подходящ за носене с було, както и като едиствен аксесоар за сватбената прическа. Диадемата за коса може да бъде изпълнена с перли цвят слонова кост или с естествени перли, както и във вариант с позлатена бижутерска тел. Може да допълните модела с бижута, които ние ще изработим от същите материали

Всяко наше бижу може да бъде изработено от различни материали и цветове за различно време, което води и до промяна в крайната цена. За да разберете точната цена, моля изберете предпочитаните от вас опции и добавете продукта в кошницата.

Този артикул се изработва по поръчка, а всяка заявка за поръчкови артикули се изпълнява само след предплащане в размер на 50%, след което пристига при клиента със стойност, равна на останалите 50% + цената за доставка с Еконт.
Тези артикули не подлежат на връщане поради естеството си и затова е важно клиента да е сигурен в поръчката си и за целта ще съдействаме максимално, за да отговорим на всички ваши въпроси предварително.
Предплащането се извършва като паричен превод към фирмата ни чрез Еконт и е предназначено, за да гарантира част от материалите и труда, в случай че клиент не вземе пратката си или други подобни казуси.
Срокът на изработка започва да тече след заплащането на капарото и получаването му от наша страна.

Дизайнерска диадема перли и кристали Bright Queen

  • Код на продукта: Диадема за коса с перли Bright Queen
  • Наличност: В наличност
  • Цена: 43.00лв


Възможни варианти


Тагове: сватбена диадема, кристална диадема, булчински диадеми, кристални бижута за коса, диадема с кристали, корони за абитуриенти, кристална диадема в слонова кост, бяло

Created by Rosie Concept Web Design 2017