Висока кристална дизайнерска тиара в черно за абитуриентски бал, сцена и официални поводи Black Roses by Rosie

Ефектна официална корона с кристали и рози в черно. Подходяща за абитуриенти, фотосесии, конкурси, сцена и други официални поводи. Към нея по ваше желание може да изработим и гривна, обици, пръстен, колие и други бижута в този стил. Може да бъде направена и с други цветове кристали. Авторски дизайнерски модел- след продажбата на тази бройка, следващите няма да са абсолютно точни копия на модела

Всяко наше бижу може да бъде изработено от различни материали и цветове за различно време, което води и до промяна в крайната цена. За да разберете точната цена, моля изберете предпочитаните от вас опции и добавете продукта в кошницата.

Дизайнерски модел ръчна изработка - абсолютно точното повторение е невъзможно

Този артикул се изработва по поръчка, а всяка заявка за поръчкови артикули се изпълнява само след предплащане в размер на 50%, след което пристига при клиента със стойност, равна на останалите 50% + цената за доставка с Еконт.
Тези артикули не подлежат на връщане поради естеството си и затова е важно клиента да е сигурен в поръчката си и за целта ще съдействаме максимално, за да отговорим на всички ваши въпроси предварително.
Предплащането се извършва като паричен превод към фирмата ни чрез Еконт и е предназначено, за да гарантира част от материалите и труда, в случай че клиент не вземе пратката си или други подобни казуси.
Срокът на изработка започва да тече след заплащането на капарото и получаването му от наша страна.

Дизайнерска тиара с черни кристали Black Roses by Rosie

  • Код на продукта: Дизайнерска корона кристали Roses in Black
  • Наличност: В наличност
  • Цена: 70.00лв


Възможни варианти


Тагове: сватбена корона, кристална корона, булчински корони, кристални бижута за коса, корона с кристали, корони за абитуриенти, кристална корона в черно, абитуриентска корона, абитуриентска тиара

Created by Rosie Concept Web Design 2017