• Кристална Корона за коса Tender Sparks

Кристална Корона подходяща и за момичета

Ефектна и лека кристална Корона за коса, подходяща и за деца над 8 години. Закрепва се с гребенчета.

Кристална Корона за коса Tender Sparks

  • Код на продукта: корона за коса Tender Sparks 0202
  • Наличност: В наличност
  • Цена: 18.00лв


Тагове: сватбена тиара, кристална тиара, булчинска тиара, кристални бижута за коса, тиара с кристали, корони за абитуриенти,

Created by Rosie Concept Web Design 2017