• Дизайнерска корона с кристали в розово Rose Topaz by Rosie

Нежна корона с кристали в цвят розов топаз на Atelier Roses and Crystals

Нежно и романтично допълнение към тоалета за вашия бал, сватба, красив подарък за жена, подходящ за конкурски за красота, фотосесии, сцена и вечерно парти. Част от Колекция Roses by Rosie, дизайнер на Rosie Concept. По ваше желание може да комбинираме короната с обици, медалион в същия цвят.

Този артикул се изработва по поръчка, а всяка заявка за поръчкови артикули се изпълнява само след предплащане в размер на 50%, след което пристига при клиента със стойност, равна на останалите 50% + цената за доставка с Еконт.
Тези артикули не подлежат на връщане поради естеството си и затова е важно клиента да е сигурен в поръчката си и за целта ще съдействаме максимално, за да отговорим на всички ваши въпроси предварително.
Предплащането се извършва като паричен превод към фирмата ни чрез Еконт и е предназначено, за да гарантира част от материалите и труда, в случай че клиент не вземе пратката си или други подобни казуси.
Срокът на изработка започва да тече след заплащането на капарото и получаването му от наша страна.

Дизайнерска корона с кристали в розово Rose Topaz by Rosie

  • Код на продукта: тиара за коса с розови кристали - Rose Topaz
  • Наличност: В наличност
  • Цена: 46.00лв


Възможни варианти


Свързани продукти

Красиви кристални абитуриентски обицив розово модел Rose Flowers

Красиви кристални абитуриентски обицив розово модел Rose Flowers

Нежни дамски обици с кристали в розово модел Rose Flowers Интересен модел дълги кристални обици в д..

24.00лв

Тагове: Корона розови кристали, абитуриентка розово, тиара розово, дизайнерска корона розово, уникална тиара розово, корона розово цена, кристална корона, сватба в розово, Roses and Crystals, Rosie, Atelier Roses and Crystals, Rosie Concept, колекция корони,

Created by Rosie Concept Web Design 2017