Често задавани въпроси

Каква е разликата между Готови и дизайнерски кристални бижута, корони и украси за коса?

Ние предлагаме първокласна селекция от готови бижута, корони и украси, както и дизайнерски ръчно изработени модели. Готовите ни модели са в наличност и не можем да променяме техните материали, вид и размери. Дизайнерските ни модели са ръчна изработка и имат срок за изпълнение, но за разлика от готовите ни модели при тях можем да променим цвета на кристалите или перлите, вида на бижутерската тел, да направим украсите различна дължина, да добавим или махнем елементи, както и да изработим цял комплект в един и същ стил и материали. Дизайнерските модели са по-скъпи, защото при тях използваме само първокласни материали от световни марки като кристали и стъклени перли Сваровски, мъниста Прециоза или естествени камъни и перли.

Може ли да се комбинира комплект от готови и дизайнерски бижута и аксесоари за коса?

По принцип разликата в материалите създава съвсем различен стил, но ако много харесвате готово бижу или украса може да ви изработим нещо близко до него. Ако обаче искате комплект в абсолютно един стил ви съветваме да поръчате дизайнерски бижута и украси за коса.

Мога ли да поръчам по телефона от вашите бижута, корони и украси?

Приемаме поръчки по телефона, но за да сме сигурни, че сме ви разбрали добре ако има нужда от уточнение на цвят или други подробности е възможно да се свържем с вас по вайбър или фейсбук.

Искам да поръчам различен цвят на дизайнерски модел - как да го уточня?

Всяка поръчка има поле за коментар, в което може да уточните желаните промени, удобен за вас офис на Еконт или да зададете въпрос. Ние ще се свържем с вас по телефона и ще уточним вашите желания. Ако короната, украсата за коса или бижутата се правят за конкретен тоалет, ще уточним как може да ни изпратите снимка на дрехата, за да изработим аксесоарите точно в същия цвят и стил.

При някои модели пише "в наличност", но отдолу има опция за изработка за определено време - защо това е така?

Готовите ни модели са налични, а дизайнерските се правят по ваша поръчка, надписа "в наличност" означава, че модела може да бъде поръчан и изработен.

За колко време става изработката и доставката на вашите корони, диадеми, бижута и украси за коса?

Готовите ни модели обикновено се доставят до вас в рамките на 3 работни дни, ако сме временно затруднени ще уточним по телефона в какъв срок ще ви изпратим продукта и дали това ви устройва. При дизайнерските неща в самите продукти има опция за срок на изработка. Сроковете са стандартна, бърза и експресна изработка, като последните две добавят към цената определена сума. В този срок е включено и времето на изпращане на поръчката. Нашият съвет е да не чакате последния момент за поръчка, защото в сезона между март и септември сме затрупани с поръчки и съответно на моменти не предлагаме експресна изработка, в други случаи национални празници пречат на изпращането на аксесоарите и може да не успеем да се вместим в желаният от вас срок и да ви откажем поръчката.

Възможно ли е да взема поръчаното от мен бижу или украса за коса от вашия офис или магазин?

За съжаление това не е възможно, защото ние сме електронен магазин и всички разплащания с нас стават само през Еконт. Нямаме физически магазин, както и нямаме възможност да приемаме в офиса клиенти, които да си изберат модел. Всички наши модели са снимани лично от нас и сме се постарали да получите максимална представа за тях. Имате и опция "Преглед и тест", за да видите бижуто или короната при доставката.

Търся детска корона или украса за коса, как да разбера дали е подходяща за детето ми?

Това може да стане като пратите обиколката на главичката или китката на детето, защото децата в определена възраст имат доста разлики в голенимата на главата или ръцете (ако става въпрос за гривна). За деца до 3 години не препоръчваме украси, които се закрепят с фиби, гребени или на твърда диадема. За тях може да изработим модели на панделка или лента от трико, които няма да наранят детето. Ако търсите корона или украса за дете, което ще танцува е добре да поръчате дизайнерски модел и да пишете това в коментара. Нашите дизайнери са изработвали много модели за балерини, певици и танцьори и имат опит с корони, които могат стабилно да се закрепят на главата и да не създават проблем на сцената.

Искам да поръчам много специфично бижу - как мога да се свържа с ваш дизайнер?

Пишете ни през контактната форма, като опишете идеята си и оставите телефон за контакт, ние ще се свържем с вас, за да уточним вашата поръчка.
Created by Rosie Concept Web Design 2017