Красиво дълго асиметрично колие от перли и кристали Сваровски в розово и праскова, комбинирано с гривна на два реда и обици.

По ваше желание може да изработим и пръстен, кристално гребенче или украса за коса в същия стил. Комплекта е част от серията Sea Essence by Rosie Concept.

Mоже да променяте дължината на колието или да го носите на два реда, което дава възможност да носите комплекта както с официални така и с по - делови или ежедневни дрехи

Всяко наше бижу може да бъде изработено от различни материали и цветове за различно време, което води и до промяна в крайната цена. За да разберете точната цена, моля изберете предпочитаните от вас опции и добавете продукта в кошницата.

Авторски уникати- 100% точното повторение е невъзможно

Този артикул се изработва по поръчка, а всяка заявка за поръчкови артикули се изпълнява само след предплащане в размер на 50%, след което пристига при клиента със стойност, равна на останалите 50% + цената за доставка с Еконт.
Тези артикули не подлежат на връщане поради естеството си и затова е важно клиента да е сигурен в поръчката си и за целта ще съдействаме максимално, за да отговорим на всички ваши въпроси предварително.
Предплащането се извършва като паричен превод към фирмата ни чрез Еконт и е предназначено, за да гарантира част от материалите и труда, в случай че клиент не вземе пратката си или други подобни казуси.
Срокът на изработка започва да тече след заплащането на капарото и получаването му от наша страна.

Красив ръчно изработен комплект от кристали Сваровски в розово и праскова от колекцията Sea Essence by Rosie

  • Код на продукта: колие и гривна Sea Essence
  • Наличност: В наличност
  • Цена: 58.00лв


Възможни варианти


Свързани продукти

Кристален гребен украса за коса за сватба и бал в цвят светла праскова Rose Gold Peach by Rosie

Кристален гребен украса за коса за сватба и бал в цвят светла праскова Rose Gold Peach by Rosie

Дизайнерски гребен украса за коса с кристали Сваровски в цвят праскова Rose Gold Peach Нежен модел ..

48.00лв

Тагове: дизайнерски комплекти бижута, подаръчни комплекти бижута, подаръци за жена, официални комплекти бижута, комплекти бижута с перли и кристали, дизайнерски бижута и аксесоар, аксесоари за бал, бижута за абитуриентка, бижута за булка, аксесоари за булка

Created by Rosie Concept Web Design 2017