• Булчинска дизайнерска диадема от перли и кристали Shining Pearls цвят бяло

Дизайнерска ръчно изработена диадема за коса с перли- Shining Pearls

Тази диадема за коса на твърда основа е подходяща за официални събития, но и за вашата лятна визия. Тя е част от колекция Perfection by Rosie Concept. Всички модели са бутикови и е невъзможно абсолютно точното им копиране, така че всяко наше бижу е уникат създаден специално за вас. Може да се комбинира с останалите бижута от колекцията, но можете спокойно да изберете и други от нашите модели обици, гривни иколиета, които е изработим от същите материали, за да получите красив уникален комплект.

Всяко наше бижу може да бъде изработено от различни материали и цветове за различно време, което води и до промяна в крайната цена. За да разберете точната цена, моля изберете предпочитаните от вас опции и добавете продукта в кошницата.

Този артикул се изработва по поръчка, а всяка заявка за поръчкови артикули се изпълнява само след предплащане в размер на 50%, след което пристига при клиента със стойност, равна на останалите 50% + цената за доставка с Еконт.
Тези артикули не подлежат на връщане поради естеството си и затова е важно клиента да е сигурен в поръчката си и за целта ще съдействаме максимално, за да отговорим на всички ваши въпроси предварително.
Предплащането се извършва като паричен превод към фирмата ни чрез Еконт и е предназначено, за да гарантира част от материалите и труда, в случай че клиент не вземе пратката си или други подобни казуси.
Срокът на изработка започва да тече след заплащането на капарото и получаването му от наша страна.

Булчинска дизайнерска диадема от перли и кристали Shining Pearls цвят бяло

  • Код на продукта: Диадема за коса с перли Shining Pearls
  • Наличност: В наличност
  • Цена: 88.00лв


Възможни варианти


Тагове: сватбена диадема, кристална диадема, булчински диадеми, кристални бижута за коса, диадема с кристали, корони за абитуриенти, кристална диадема в слонова кост, бяло

Created by Rosie Concept Web Design 2017