Сватбена кристална диадема и двоен воал до средата на гърба в снежно бяло

Луксозна дизайнерска диадема с кристали Сваровски, мъниста Прециоза и първокласни стъклени перли в бяло комплект с воал модел Annie - два пласта "кристален" тюл с дължина до средата на гърба, завършен с нежна сатенена панделка и закрепен на гребен за лесно сваляне. Към комплекта може да поръчате гривна, колан, обици, колие или колие за гръб, както и мъжка бутониера в същия стил.

Всяко наше бижу може да бъде изработено от различни материали и цветове за различно време, което води и до промяна в крайната цена. За да разберете точната цена, моля изберете предпочитаните от вас опции и добавете продукта в кошницата.

Авторски уникат, ръчна изработка, което прави точното 100 % повторение невъзможно

Този артикул се изработва по поръчка, а всяка заявка за поръчкови артикули се изпълнява само след предплащане в размер на 50%, след което пристига при клиента със стойност, равна на останалите 50% + цената за доставка с Еконт.
Тези артикули не подлежат на връщане поради естеството си и затова е важно клиента да е сигурен в поръчката си и за целта ще съдействаме максимално, за да отговорим на всички ваши въпроси предварително.
Предплащането се извършва като паричен превод към фирмата ни чрез Еконт и е предназначено, за да гарантира част от материалите и труда, в случай че клиент не вземе пратката си или други подобни казуси.
Срокът на изработка започва да тече след заплащането на капарото и получаването му от наша страна.

Булчински воал в комплект с дизайнерска диадема с кристали и перли Сваровски модел Bright White Bride by Rosie

  • Код на продукта: Диадема за коса и воал Bright White Bride by Rosie
  • Наличност: В наличност
  • Цена: 160.00лв


Тагове: Диадема за булка, булчинска диадема в бяло, булчинска прическа, воал и украса за булка, диадема бяло, диадема в бяло, воал и диадема, комплект със сватбен воал, Atelier Roses and Crystals, Rosie, Rosie Concept,

Created by Rosie Concept Web Design 2017