Красива официална диадема с розови кристали и листенца

Много нежен модел дизайнерска диадема с кристали Сваровски модел подходящ както за булка и абитуриентка, така и за момиченца.

Стилна кристална диадема дизайнерски модел на Rosie, подходяща както за официални поводи, така и за спортно елегантно облекло. Моделът е част от серията Мademoiselle by Rosie, от която може да намерите и обици, гривни, както и да поръчате колие или колие за гръб.

Моделът е авторски уникат и при повторение може да има малки разлики.

Този артикул се изработва по поръчка, а всяка заявка за поръчкови артикули се изпълнява само след предплащане в размер на 50%, след което пристига при клиента със стойност, равна на останалите 50% + цената за доставка с Еконт.
Тези артикули не подлежат на връщане поради естеството си и затова е важно клиента да е сигурен в поръчката си и за целта ще съдействаме максимално, за да отговорим на всички ваши въпроси предварително.
Предплащането се извършва като паричен превод към фирмата ни чрез Еконт и е предназначено, за да гарантира част от материалите и труда, в случай че клиент не вземе пратката си или други подобни казуси.
Срокът на изработка започва да тече след заплащането на капарото и получаването му от наша страна.

Детска дизайнерска диадема с кристали Сваровски и цветя в розово - модел Rose Beauty by Rosie

  • Код на продукта: Диадема за коса с кристали в розово- Rose Beauty by Rosie
  • Наличност: В наличност
  • Цена: 52.00лв


Възможни варианти


Тагове: сватбена диадема, кристална диадема, булчински диадеми, кристални бижута за коса, диадема с кристали, корони за абитуриенти, кристална диадема в розово

Created by Rosie Concept Web Design 2017