Разкошна ръчно изработена диадема за булка и абитуриентка с кристали в цвят розово

Украсете косата си с нашата разкошна ръчно изработена дизайнерска диадема за булка и абитуриентка с кристали Сваровски в цвят нежно розово.

Диадемата е двойна и дава възможност за различни официални прически. Всички наши бижута се изработват в момента на поръчката и имат срок за изпълнение, който ще можете да уточните при поръчката.

Моделът е авторски уникат и при повторение може да има малки разлики.

Този артикул се изработва по поръчка, а всяка заявка за поръчкови артикули се изпълнява само след предплащане в размер на 50%, след което пристига при клиента със стойност, равна на останалите 50% + цената за доставка с Еконт.
Тези артикули не подлежат на връщане поради естеството си и затова е важно клиента да е сигурен в поръчката си и за целта ще съдействаме максимално, за да отговорим на всички ваши въпроси предварително.
Предплащането се извършва като паричен превод към фирмата ни чрез Еконт и е предназначено, за да гарантира част от материалите и труда, в случай че клиент не вземе пратката си или други подобни казуси.
Срокът на изработка започва да тече след заплащането на капарото и получаването му от наша страна.

Дизайнерска диадема с кристали Сваровски в розово на два реда за абитуриентска прическа - модел Rose Essence

  • Код на продукта: Диадема за коса с кристали в розово- Rose Essence
  • Наличност: В наличност
  • Цена: 88.00лв


Възможни варианти


Тагове: сватбена диадема, кристална диадема, булчински диадеми, кристални бижута за коса, диадема с кристали, корони за абитуриенти, кристална диадема в розово

Created by Rosie Concept Web Design 2017