Дизайнерска диадема за коса с лунен камък- Moon Magic

Диадемата е подходяща не само за сватба и други официални поводи, но и за летен аксесоар. Може да бъде изработена и с розов кварц, син халцедон, аметист, нефрит и планински кристал. Ако желаете промяна в материала, от който е изработена- свържете се с нас през контактната форма, Facebook страницата ни или уточнете това в полето за коментар при правене на поръчка. Може да се носи както самостоятелно така и върху воал. Комбинира се великолепно с бижутата от тази серия,а по ваше желание може да изпълним някой от другите ни модели бижута с тези материали и да, създадем комплект. Диадемата е част от колекция Tender Roses by Rosie. 

Всяко наше бижу може да бъде изработено от различни материали и цветове за различно време, което води и до промяна в крайната цена. За да разберете точната цена, моля изберете предпочитаните от вас опции и добавете продукта в кошницата.

Този артикул се изработва по поръчка, а всяка заявка за поръчкови артикули се изпълнява само след предплащане в размер на 50%, след което пристига при клиента със стойност, равна на останалите 50% + цената за доставка с Еконт.
Тези артикули не подлежат на връщане поради естеството си и затова е важно клиента да е сигурен в поръчката си и за целта ще съдействаме максимално, за да отговорим на всички ваши въпроси предварително.
Предплащането се извършва като паричен превод към фирмата ни чрез Еконт и е предназначено, за да гарантира част от материалите и труда, в случай че клиент не вземе пратката си или други подобни казуси.
Срокът на изработка започва да тече след заплащането на капарото и получаването му от наша страна.

Дизайнерска диадема за коса с кристали и лунен камък Moon Magic

  • Код на продукта: Дизайнерска диадема за коса с кристали Moon Magic
  • Наличност: В наличност
  • Цена: 68.00лв


Възможни варианти


Свързани продукти

Дизайнерски комплект украса за коса и гривна от кристали и лунен камък серия Moon Magic

Дизайнерски комплект украса за коса и гривна от кристали и лунен камък серия Moon Magic

Дизайнерска украса за коса и гривна с кристали и лунен камък- Moon Magic Нежна серия дизайне..

102.00лв

Комплект украси за коса на фуркети серия Moon Stone by Rosie Concept

Комплект украси за коса на фуркети серия Moon Stone by Rosie Concept

Комплект от 3 дизайнерски фуркети за коса с кристали Сваровски и лунен камък за сватба и бал Нежен ..

60.00лв

Тагове: сватбена диадема, кристална диадема, булчински диадеми, кристални бижута за коса, диадема с кристали, диадеми за абитуриенти

Created by Rosie Concept Web Design 2017