• Дизайнерска Гривна от Сваровски кристали Heaven

кристална гривна от сваровски кристали подходяща за булка (нещо синьо), за абитуриентка, за всякакви официални случаи, както и за летни тоалети или вечерно парти

Разкошна гривна, авторски модел на Rosie Concept изработена от Сваровски кристали с АБ ефект, както и кристален елемент със синьо- лилав оттенък. Особено подходящ акцент за официални и булчински рокли без ръкави. По желание може да ви изработим колие и обици в същия стил, или да променим цвета на кристалите, за да направим модела подходящ за комплект с нашите корони и диадеми.

Всяко наше бижу може да бъде изработено от различни материали и цветове за различно време, което води и до промяна в крайната цена. За да разберете точната цена, моля изберете предпочитаните от вас опции и добавете продукта в кошницата.

Авторски уникат, ръчна изработка, което прави точното 100 % повторение невъзможно

 

Този артикул се изработва по поръчка, а всяка заявка за поръчкови артикули се изпълнява само след предплащане в размер на 50%, след което пристига при клиента със стойност, равна на останалите 50% + цената за доставка с Еконт.
Тези артикули не подлежат на връщане поради естеството си и затова е важно клиента да е сигурен в поръчката си и за целта ще съдействаме максимално, за да отговорим на всички ваши въпроси предварително.
Предплащането се извършва като паричен превод към фирмата ни чрез Еконт и е предназначено, за да гарантира част от материалите и труда, в случай че клиент не вземе пратката си или други подобни казуси.
Срокът на изработка започва да тече след заплащането на капарото и получаването му от наша страна.

Дизайнерска Гривна от Сваровски кристали Heaven

  • Код на продукта: гривна Heaven
  • Наличност: В наличност
  • Цена: 56.00лв


Възможни варианти


Тагове: Уникална гривна, подарък за жена гривна, гривна подарък за жена, гривна с кристали, модерни гривни

Created by Rosie Concept Web Design 2017