Нежна украса за официална прическа с кристали в цвят Мента от дизайнерската серия Magic Begonia by Rosie Concept

Елегантна украса за официална прическа с кристали Сваровски, мъниста Прециоза и акрилни елементи от серията Magic Begonia на дизайнерско студио Rosie Concept. Украсата от типа "hair vine" може да се носи както на плитка или кок, така и на полуприбрана или къса коса. Цената е за размер от 22 см, но може да бъде изработена и по-дълга, като всеки следващи 10 см ще са на цена плюс 8 лева. Модела може да бъде изпълнен и в сиво, люляково лилаво, жълто и розово. Той е част от серията Magic Begonia от която може да си поръчате и обици, гривна, колие, гребен, диадема или фуркети

Авторски модел- абсолютното 100 % повторение е невъзможно - така всеки клиент притежава свой уникат

Всяка наша украса за коса се прави в момента на поръчката специално за вас и може да избирате цвета на бижутерската тел, дължината,цвета на кристалите. За да се доближим максимално до цвета на вашия тоалет може да изпратите снимка на нашия мейл или във фейсбук страницата ни.

Всяко наше бижу може да бъде изработено от различни материали и за различно време, което води и до промяна в крайната цена. За да разберете точната цена, моля изберете предпочитаните от вас опции и добавете продукта в кошницата.

Този артикул се изработва по поръчка, а всяка заявка за поръчкови артикули се изпълнява само след предплащане в размер на 50%, след което пристига при клиента със стойност, равна на останалите 50% + цената за доставка с Еконт.
Тези артикули не подлежат на връщане поради естеството си и затова е важно клиента да е сигурен в поръчката си и за целта ще съдействаме максимално, за да отговорим на всички ваши въпроси предварително.
Предплащането се извършва като паричен превод към фирмата ни чрез Еконт и е предназначено, за да гарантира част от материалите и труда, в случай че клиент не вземе пратката си или други подобни казуси.
Срокът на изработка започва да тече след заплащането на капарото и получаването му от наша страна.

Украса за коса за сватба и бал в нежно резеда от серията Magic Begonia by Rosie

  • Код на продукта: Абитуриентска украса за коса Magic Begonia
  • Наличност: В наличност
  • Цена: 66.00лв


Възможни варианти


Свързани продукти

Гребенче-аксесоар за официална прическа с кристали цвят Мента от серията Magic Begonia by Rosie

Гребенче-аксесоар за официална прическа с кристали цвят Мента от серията Magic Begonia by Rosie

Ръчно изработено гребенче за коса за абитуриентски, булчински и официални прически в светло зел..

50.00лв

Тагове: дизайнерска украса за къса коса hair vine, цветна украса за коса с перли и кристали hair vine, hair vine за цветна прическа, цветен hair vine за коса с кристали, цветен hair vine за плитка с перли и кристали, украса в зелено за булчинска коса, абитуриентска прическа украса, кристална украса за кок, кристална украса за плитка, hand made, ръчна изработка, Украса за коса зелено, hand made бижу за коса, абитуриентска украса за коса зелено

Created by Rosie Concept Web Design 2017