Нежен комплект 3 броя фуркети за официална прическа с кристали Сваровски серия Queen Bee by Rosie

Стилни фуркети - елегантна комбинация от слънчево жълто и черно с различни размери, които позволяват украсата на косата ви да изглежда по елегантна и красива. Предлагаме ви три броя, но ако имате дълга коса на плитка или обемна прическа може да изберете комплектите ни от 5 или 7 броя.

Цената е за комплект от три броя. Различните размери на фуркетите дават възможност да се комбинират по много оригинални начини в различни официални прически.

Нашите дизайнери съветват да съобразите цвета на фуркетите с цвета на косата си, а бижутерската тел и кристалите с цвета на тоалета си. За целта можете да изпратите снимка на роклята си на нашият мейл или да изберете сами.

Независимо, че вариантите за брой на нашите комплекти са два, три ,пет или седем, винаги може да поръчате допълни бройки- достатъчно е да го отбележите в коментар. Ефектен комплект между гребенче и фуркети за много дълги коси може да намерите в нашите комплекти, както и може да комбинирате гребенчето с обици, гривна или друго наше бижу от категорията с бижута. 

Авторски модел- абсолютното 100 % повторение е невъзможно - така всеки клиент притежава свой уникат

Елегантни фуркети за украса с кристали Сваровски в жълто и черно Queen Bee

  • Код на продукта: фуркети с кристали Queen Bee
  • Наличност: В наличност
  • Цена: 35.00лв


Възможни варианти


Тагове: сватбен кристален фуркет, кристални фуркети, сватбени фуркети, прическа за булка, официални прически, абитуриентски прически, жълто, черно

Created by Rosie Concept Web Design 2017