Красив гребен за коса за бал или официални поводи в кафяво, медно и розово злато от Кристали Сваровски

Стъклени перли и мъниста Прециоза. Част от колекцията Rose Flowers by Rosie. Може да се изработи с други цветове на бижутерската тел и кристалите, както и да ви направим по ваш избор гривна, обици, колие, колие за гръб или друг аксесоар за комплект. Ширина: приблизително 17 см. Височина без самото гребенче: Приблизително 9 см

Всяко наше бижу може да бъде изработено от различни материали и цветове за различно време, което води и до промяна в крайната цена. За да разберете точната цена, моля изберете предпочитаните от вас опции и добавете продукта в кошницата.

Този артикул се изработва по поръчка, а всяка заявка за поръчкови артикули се изпълнява само след предплащане в размер на 50%, след което пристига при клиента със стойност, равна на останалите 50% + цената за доставка с Еконт.
Тези артикули не подлежат на връщане поради естеството си и затова е важно клиента да е сигурен в поръчката си и за целта ще съдействаме максимално, за да отговорим на всички ваши въпроси предварително.
Предплащането се извършва като паричен превод към фирмата ни чрез Еконт и е предназначено, за да гарантира част от материалите и труда, в случай че клиент не вземе пратката си или други подобни казуси.
Срокът на изработка започва да тече след заплащането на капарото и получаването му от наша страна.

Гребен - аксесоар за коса в цвят мед и розово злато Caramel Kiss

  • Код на продукта: Абитуриентски гребен за коса Caramel Kiss
  • Наличност: В наличност
  • Цена: 52.00лв


Възможни варианти


Тагове: Кристален гребен- аксесоар за коса в цвят мед, гребен за абитуриентка в цвят мед, абитуриентски бижута розови кристали, прическа абитуриентка, кристален гребен- украса за коса, аксесоар за коса- гребен с кристали, дизайнерски гребен за коса, бижута за коса,

Created by Rosie Concept Web Design 2017