• Ръчно изработен гребен с красиви пера в кралско синьо за бал и официални събития Blue Bird of Paradise by Rosie

Уникално гребенче - украса за коса с пера в кралско синьо и черно Blue Bird of Paradise by Rosie

Изключително ефектна украса за официална прическа - гребен с ефектни декоративни пера. Подходящ за сватба, бал, сцена и специални поводи. Гребена дава възможност за здраво закрепване на украсата към косата. Ако желаете друг цвят на перата, моля свържете се с нас преди да пуснете поръчката, за да уточним имаме ли търсения от вас цвят. Ръчно изработен артикул и 100 % точното изпълнение не е възможно, заради естествените материали, които имат своя специфика.

Този артикул се изработва по поръчка, а всяка заявка за поръчкови артикули се изпълнява само след предплащане в размер на 50%, след което пристига при клиента със стойност, равна на останалите 50% + цената за доставка с Еконт.
Тези артикули не подлежат на връщане поради естеството си и затова е важно клиента да е сигурен в поръчката си и за целта ще съдействаме максимално, за да отговорим на всички ваши въпроси предварително.
Предплащането се извършва като паричен превод към фирмата ни чрез Еконт и е предназначено, за да гарантира част от материалите и труда, в случай че клиент не вземе пратката си или други подобни казуси.
Срокът на изработка започва да тече след заплащането на капарото и получаването му от наша страна.

Ръчно изработен гребен с красиви пера в кралско синьо за бал и официални събития Blue Bird of Paradise by Rosie

  • Код на продукта: гребен за коса Blue Bird of Paradise by Rosie
  • Наличност: В наличност
  • Цена: 54.00лв


Възможни варианти


Свързани продукти

Елегантни кристални обици в тъмно синьо Blue Fate

Елегантни кристални обици в тъмно синьо Blue Fate

Ефектни обици с кристали в синьо Красиви висящи обици подходящи за всякакъв повод. Може да се комби..

32.00лв

Тагове: гребен- аксесоар за коса в кралско синьо, гребен за булка в кралско синьо, абитуриентски бижута с пера, прическа абитуриентка, гребен- украса за коса, аксесоар за коса- гребен с пера, дизайнерски гребен за коса, бижута за коса, Roses and Crystals, Rosie, Rosie Concept

Created by Rosie Concept Web Design 2017