• Комплект за булка - уникална ръчно изработена корона и воал Angel Touch

Комплект от воал за булка и дизайнерска корона- уникат от Сваровски кристали

Комплекта се състои от дизайнерска корона с изключително нежни кристали с АБ ефект, които нежно проблясват с различни оттенъци под различната светлина и Дълъг воал от Първокласен "кристален тюл" поръбен със сатенена панделка. Воала може да бъде цвят снежно бяло или слонова кост, а короната може да се изработи с основа и бижутерска тел в сребърно или в цвят златно или розово злато. По желание към комплекта може да ви изработим обици, гривна и колие

Всяко наше бижу може да бъде изработено от различни материали и цветове за различно време, което води и до промяна в крайната цена. За да разберете точната цена, моля изберете предпочитаните от вас опции и добавете продукта в кошницата.

Модела е авторски уникат и 100% точното ипълнение не е възможно.

Този артикул се изработва по поръчка, а всяка заявка за поръчкови артикули се изпълнява само след предплащане в размер на 50%, след което пристига при клиента със стойност, равна на останалите 50% + цената за доставка с Еконт.
Тези артикули не подлежат на връщане поради естеството си и затова е важно клиента да е сигурен в поръчката си и за целта ще съдействаме максимално, за да отговорим на всички ваши въпроси предварително.
Предплащането се извършва като паричен превод към фирмата ни чрез Еконт и е предназначено, за да гарантира част от материалите и труда, в случай че клиент не вземе пратката си или други подобни казуси.
Срокът на изработка започва да тече след заплащането на капарото и получаването му от наша страна.

Комплект за булка - уникална ръчно изработена корона и воал Angel Touch

  • Код на продукта: Дизайнерска корона с кристали Angel Touch
  • Наличност: В наличност
  • Цена: 280.00лв


Възможни варианти


Тагове: булчински тиари, корони булка, кристални сватбени корони, перлени тиари за коса, корони с камъни, дизайнерски булчински корони, корона за коса ръчна изработка, handmade сватбени корони, корона Сваровски кристали, корона булка, корони Rosie, дизайн Rosie

Created by Rosie Concept Web Design 2017