• Дизайнерска воалетка с два кристални гребена модел Амели цвят Ivory

Дизайнерска сватбена воалетка в цвят слонова кост модел Амели by Rosie

Воалетката е прикрепена към два кристални гребена. Модела на самите гребени може да бъде различен в зависимост от наличните ни модели. Воалетката е с дължина приблизително 28 см. По ваше желание може да бъде удължена, но това ще се таксува допълнително.

Този артикул се изработва по поръчка, а всяка заявка за поръчкови артикули се изпълнява само след предплащане в размер на 50%, след което пристига при клиента със стойност, равна на останалите 50% + цената за доставка с Еконт.
Тези артикули не подлежат на връщане поради естеството си и затова е важно клиента да е сигурен в поръчката си и за целта ще съдействаме максимално, за да отговорим на всички ваши въпроси предварително.
Предплащането се извършва като паричен превод към фирмата ни чрез Еконт и е предназначено, за да гарантира част от материалите и труда, в случай че клиент не вземе пратката си или други подобни казуси.
Срокът на изработка започва да тече след заплащането на капарото и получаването му от наша страна.

Дизайнерска воалетка с два кристални гребена модел Амели цвят Ivory

  • Код на продукта: дизайнерска воалетка в цвят слонова кост Амели
  • Наличност: В наличност
  • Цена: 110.00лв


Тагове: дизайнерска воалетка, воалетки, официална воалетка, воалетка в цвят слонова кост, воалетка за официални поводи, сватбена воалетка, булчинска воалетка, воалетка за булка

Created by Rosie Concept Web Design 2017