Елегантна къса черна воалетка "Bird cage" с панделка

Подходяща за официални поводи. Закрепва се с черно гребенче. Може да се носи асиметрично или по средата над лицето. Срока за изработка е 7 работни дни. Ако желаете бърза поръчка изберете тази опция на продукта

Всяко наше бижу може да бъде изработено от различни материали и за различно време, което води и до промяна в крайната цена. За да разберете точната цена, моля изберете предпочитаните от вас опции и добавете продукта в кошницата.

Авторски уникат - 100% точното повторение е невъзможно

 

Този артикул се изработва по поръчка, а всяка заявка за поръчкови артикули се изпълнява само след предплащане в размер на 50%, след което пристига при клиента със стойност, равна на останалите 50% + цената за доставка с Еконт.
Тези артикули не подлежат на връщане поради естеството си и затова е важно клиента да е сигурен в поръчката си и за целта ще съдействаме максимално, за да отговорим на всички ваши въпроси предварително.
Предплащането се извършва като паричен превод към фирмата ни чрез Еконт и е предназначено, за да гарантира част от материалите и труда, в случай че клиент не вземе пратката си или други подобни казуси.
Срокът на изработка започва да тече след заплащането на капарото и получаването му от наша страна.

Воалетка за официални поводи с панделка в черно, закрепване с гребенче

  • Код на продукта: дизайнерска воалетка Bird cage
  • Наличност: В наличност
  • Цена: 76.00лв


Възможни варианти


Тагове: воалетка цена, воалетка купи, воалетка за официални поводи, официална воалетка, дизайнерска воалетка, воалетка за официални случаи, черно

Created by Rosie Concept Web Design 2017