• Воалетка за булка цвят бяло модел 2

Сватбена воалетка за коса бяла

воалетката се прикрепя за косата с фиби или фуркети. Воалетките от този вид са единични модели и не могат да бъдат изработвани в друг цвят. По ваше желание срещу допълнително заплащане може да добавим пера.

Този артикул се изработва по поръчка, а всяка заявка за поръчкови артикули се изпълнява само след предплащане в размер на 50%, след което пристига при клиента със стойност, равна на останалите 50% + цената за доставка с Еконт.
Тези артикули не подлежат на връщане поради естеството си и затова е важно клиента да е сигурен в поръчката си и за целта ще съдействаме максимално, за да отговорим на всички ваши въпроси предварително.
Предплащането се извършва като паричен превод към фирмата ни чрез Еконт и е предназначено, за да гарантира част от материалите и труда, в случай че клиент не вземе пратката си или други подобни казуси.
Срокът на изработка започва да тече след заплащането на капарото и получаването му от наша страна.

Воалетка за булка цвят бяло модел 2

  • Код на продукта: воалетка в бяло модел 2
  • Наличност: В наличност
  • Цена: 60.00лв


Тагове: воалетка, воалетки, официална воалетка, воалетка в бяло, бяла воалетка, воалетка за официални поводи, сватбена воалетка, булчинска воалетка, воалетка за булка

Created by Rosie Concept Web Design 2017